30 december 2019

Actueel

Wil jij je Neurotransmitterprofiel weten? Dat kan nu extra voordelig!

Als je in januari een Shiatsu behandeling van een uur afspreekt mét Neurotransmitterprofiel dan is dit geen € 19,95 maar slechts 15 Euro*! Daarbij krijg je ook nog eens 15 minuten cadeau zodat we je persoonlijke profiel kunnen bespreken. Met een uitleg over je sterke en minder sterke neurotransmitters en hoe dit zich verhoudt tot mogelijke klachten. Ik geef je bruikbare tips over voeding, beweging en leefstijl en Je ontvangt veel inzicht over je energie en hoe je je prestatie kunt optimaliseren.

Normaal gesproken is dit pakket, een Shiatsu massagebehandeling met een Neurotransmitterprofiel test inclusief nabespreking, totaal € 98,70. Dit kost je in de maand januari slechts € 78,70 voor maar liefst 75 minuten. Een korting dus van 20 Euro!

Een erg ontspannen en zinvol begin van het nieuwe jaar!


Orthomoleculaire therapie
Bij Praktijk BodySpirit kun je terecht voor een leefstijl- en voedingsadvies, laboratoriumonderzoek, test Neurotransmitters, aromatherapie, fytotherapie en supplementen. Door allerlei situaties kan er wel eens een tekort aan voedingsstoffen ontstaan of treedt er een blokkade in de stofwisseling op waardoor voedingsstoffen niet of onvoldoende op de juiste plaats komen. Allerlei zaken die vallen onder de orthomoleculaire geneeskunde. Voor deze therapie kun je bij mij terecht!
Meer over orthomoleculaire therapie.


Ervaringen van cliënten
Het is erg fijn dat ik door mijn persoonlijke en werk-ervaringen, opleidingen en vanuit mijn praktijk mensen kan helpen in balans te komen. Op mijn eigen wijze doe ik dat met behulp van Shiatsumassage, voeding, aromatherapie en leefstijladvies, Qigong, Yin yoga en Hormoon yoga. Wilt u weten wat mijn clienten hierover vertellen? Lees over de persoonlijke ervaringen van mijn cliënten.