31 januari 2019

Tarieven

Eerste consult/intake: 50 minuten € 70,-
(= inclusief Neurotransmittertest, behandelplan en telefonische terugkoppelingsmoment (10 minuten) na een week
Vervolgconsult: 45 minuten € 55,-
30 minuten € 40,-
20 minuten € 30,-

Eventuele suppletie en laboratorium onderzoek zijn exclusief.

Je krijgt na het consult een factuur. Deze mag je contant of per pin afrekenen.

Zorgverzekering en vergoeding
Met een aanvullende verzekering vergoeden de meeste zorgverzekeraars deels orthomoleculaire therapie. Ik ben lid van de Maatschappij ter Bevordering van Orthomoleculaire geneeskunde (MBOG). De behandeling valt onder “alternatieve geneeswijzen”.

Doe de zorg vergoedings check hier

Praktijk BodySpirit is aangesloten bij de Klachten Commissie Alternatieve Behandelwijzen, KAB. Voor een klacht kan je je direct wenden tot Joan Piersma. Graag hoort zij waar er iets is misgegaan in de behandeling met de mogelijkheid tot rectificatie van het proces.
Mocht dit niet afdoende zijn is het mogelijk je te wenden tot KAB ( Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen). Zij dragen zorg voor de klachtenbehandeling conform de landelijke klachtregeling voor beroepsbeoefenaren Alternatieve / Complementaire behandelwijzen.

Algemene voorwaarden
Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing. De informatie op deze pagina’s is informatief van aard en niet bedoeld als persoonlijk medisch advies. Praktijk BodySpirit kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor: direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde informatie.