4 september 2016

Actueel

AANBIEDING

Korting op 4 behandelingen

Plan je in de komende 7 maanden 4 Shiatsu behandelingen à 60 Euro bij mij in, dan betaal je € 220,00 (in plaats van € 240,00). Dus een korting van 20 Euro! Deze aanbieding is geldig van juni t/m december 2019

Meer weten of reserveren? Stuur mij een e-mail


Orthomoleculaire therapie
Bij Praktijk BodySpirit kun je terecht voor een leefstijl- en voedingsadvies, laboratoriumonderzoek, test Neurotransmitters, aromatherapie, fytotherapie en supplementen. Door allerlei situaties kan er wel eens een tekort aan voedingsstoffen ontstaan of treedt er een blokkade in de stofwisseling op waardoor voedingsstoffen niet of onvoldoende op de juiste plaats komen. Allerlei zaken die vallen onder de orthomoleculaire geneeskunde. Voor deze therapie kun je bij mij terecht!
Meer over orthomoleculaire therapie.


Ervaringen van cliënten
Het is erg fijn dat ik door mijn persoonlijke en werk-ervaringen, opleidingen en vanuit mijn praktijk mensen kan helpen in balans te komen. Op mijn eigen wijze doe ik dat met behulp van Shiatsumassage, voeding, aromatherapie en leefstijladvies, Qigong, Yin yoga en Hormoon yoga. Wilt u weten wat mijn clienten hierover vertellen? Lees over de persoonlijke ervaringen van mijn cliënten.


Vitaliteitscentrum Pand 40
Met mijn collega Carla Onsman van Arlequino worden er in Vitaliteitscentrum Pand 40 diverse workshops en groepslessen georganiseerd. Het centrum is gevestigd op bedrijvenpark Sneek aan de Graaf Adolfstraat 35-H. Wij zitten op de eerste etage in het linkerblok (met uitzicht op de voetbalvelden). De ingang wordt gedeeld met Hiemstra administratiekantoor.

Onze praktijkruimte in Sneek is tevens te huur voor 1 of meerdere dagdelen. Vraag ons naar de mogelijkheden.